Sportsbetting

Vadslagning har blivit en naturlig följd av det faktum att vi i alla tider tyckt att det har varit underhållande med spel. Idag finns därför många olika sätt att spela på sport, och den vanligaste sporten att spela på är fotboll. Och att följa med i matchens gång medan den visas på tv ger spelupplevelsen en extra krydda.

Vanliga spel i Sverige

Innan internet och spelsajter dök upp på marknaden spelade många i Sverige nästan enbart på fotboll och ishockey. Idag har det förändrats lite, men fotbollen är fortfarande ohotad på förstaplatsen. En sak som verkligen har förändrats är möjligheten till att spela på liveodds. Det är ett område som växer både för bettingproffs och de som spelar för skojs skull.

Vad kan jag spela på med liveodds?

Det fantastiska med liveodds är att det finns betydligt fler spelmöjligheter än om ett lag ska vinna eller förlora. I liveodds får du ett bredare val av händelser att spela på. Exempelvis kan det handla om vilket av lagen som får första utvisningen. Läs mer om live betting här.

Fotboll

Livebetting på fotboll har vi tagit upp några exempel kring på denna sida. Fotboll är som vi tidigare sagt den vanligaste sporten att spela på när det gäller spelsajter på internet. Detta gör att just fotboll har flest antal olika spelformer när det kommer till livebetting och liveodds. När bettingproffs spelar liveodds på fotbollsmatcher brukar just nästa hörna eller nästa mål vara de vanligaste och bästa spelen.

Ishockey

I Sverige är även ishockey en populär sport att spela liveodds på. Ishockeyns livebetting påminner om fotbollens, dock med vissa undantag. Inom ishockeyn är det vanligt att ett lag som håller på att förlora en match åker på fler utvisningar än motståndarna. Just detta kan du som spelare välja att betta på. Genom att titta på matchen och ha lite känsla för spelet kan du avgöra vilket lag som kommer åka på nästa utvisning. Det är ett bra speltips där du kan dra in lite extra pengar.

Tennis

Tennis har blivit mer och mer populärt att spela på. Även här finns det många olika delar av en tennismatch som man kan betta på. Inom tennis är det vanligast att den som servar också vinner gamet. I många fall kan du få fina odds på vem som ska vinna nästa game, och om du har koll på den som ska serva så har du redan där en fördel vad du ska satsa dina pengar på. Du kan även satsa på vem som ska vinna nästa poäng.

Längdskidåkning

Även längdåkning är en populär sport på tv, och det börjar även visa sig när det kommer till liveodds. En form av längdskidåkning som är väldigt populär är sprint. En sprinttävling inom längdskidåkning består av ett kval, där alla åkare rankas efter hur snabba de är. Därefter möts åkarna i heat med 5 åkare i varje. Inom livebetting kan du alltså titta på kvaltävlingen och se vilka åkare som ger ett snabbt intryck, därefter kan du betta på just den åkare som du tycker har sett snabbast ut. Du behöver alltså inte gå på gammal eller andras information, du skapar din egen information. Lita på dig själv.

Vilka har liveodds?

I princip alla spelsajter på internet erbjuder någon form av liveodds eller livebetting. Ju större sajt desto större chans att de erbjuder detta. Dessutom har de större spelsajterna ofta mer rutinerade reportrar och oddssättare, vilket gör att det kan vara ett smart val för dig som vill bli bettingproffs att välja just något av dessa bolag. Ju fler valmöjligheter du har, och ju mer information du kan få tillgång till desto bättre för dig. Så när du ska välja din spelsajt, kolla efter någon med liveodds och livebetting, det kommer du att tjäna på. Lycka till!