Sport

När man pratar om sportsbetting i Sverige så är det oftast fotboll, hockey och trav det gäller eftersom att de svenska spelbolagen än så länge inte erbjuder odds på andra sporter. Man kan som svensk betta på en hel del andra men då måste man vända sig till utländska spelbolag och bookmakers online.

Om du vill betta på fotboll till exempel så går det att hitta odds på nästan alla matcher i alla fotbollsligor. Det gäller bara att hitta bra odds för just den eller de matcher som du vill spela på. Det finns alltså möjligheter att spela på både den svenska, den spanska, den brittiska och den italienska ligan. Vill du spela på matcher i större ligor så rekommenderar jag verkligen att du ger dig på UEFA champions league. Oavsett tid på säsong så går det nästan alltid att hitta någon rolig match att spela på. Men något som är väldigt roligt och som gör matcher väldigt mycket mer spännande, är något som många nybörjare på betting missar. Det går nämligen att betta på mer än bara specifika matcher. Du kan även spela på vad du tror kommer att hända under själva matchen. Det kan vara hur många mål som kommer att göras totalt, vem som kommer att bli matchens spelare, samla flest poäng i skytteligan etc. Med andra ord massor av saker som gör matcherna så mycket roligare och mer spännande att titta på och följa.

Det handlar om trav

En av de största och kanske mest folkkära sporterna i Sverige är trav, det bettas som aldrig förr och sporten i sig bara växer och växer. Ett sätt som man verkligen ser det på är att man numera sänder alla de mest populära loppen i TV oavsett vilken travbana dem hålls på. De allra största banorna är dock fortfarande Jägersro och Solvalla. När man bettar på trav så är det naturligtvis vanligast att man spelar om vem som kommer att vinna ett specifikt lopp. Men det går även att spela på vem som kommer att hamna på andra, tredje och fjärde plats i loppet. Vem som kommer att göra bäst ifrån sig under en serie lopp etc. ibland kan man även betta på det ekipage man tror kommer sist i ett lopp.

Det handlar om hockey

Vill man spela på hockey så gäller det såklart att först ta reda på vem som har bäst utbud. Vem som har det bestäms ju då av dig som ska betta, vilka lag du är intresserad av, vilka ligor etc. Som alltid med betting så blir en match så grymt mycket mer spännande och rolig att titta på om man spelat på den. När man vill betta på hockey med svenska lag så är det ju tyvärr så att man får hålla sig till säsongen i Sverige men det går att spela på hockey nästan året runt om man vill. Man får helt enkelt se sig omkring i världen, om man spelar på utländska ligor så är det nästan alltid en säsong igång med matcher och spänning. Sedan är det ju så att på grund av just detta med olika säsonger så kan man se svenska spelare i amerikanska lag och ligor vilket är minst lika spännande.